tisdag 6 maj 2014

Den effektiva hållbara presenning som skyddade våra utemöbler


Förra året köpte vi nya utemöbler. Nackdelen med möblerna var att de vägde bly. I alla år har vi burit in möblerna i garaget innan vintern. Eftersom detta var omöjligt var vi tvungna att hitta en annan lösning. Min man fick rekommendationer från företaget Hallbyggarna-jonsereds. att deras presenningar var dem bästa att använda till vinterförvaring av bland annat utemöbler.

(bilden är hämtad från http://www.hallbyggarna-jonsereds.se/)

Presenningen finns i tre olika storlekar och är försedda med kraftiga rep och öljetter av mässing. Det går också att specialbeställa presenning med egna mått och färger. Vi beställde våran presenning enkelt och smidigt i webbshoppen


Här ser du vårt lilla packet med utemöblerna väl inslaget och förankrade med de kraftiga repen med presenningen. Vi är tacksamma att vi valde denna kvalitet presenning som har skyddat våra utemöbler under alla kraftiga stormar som har härjat under hösten och vintern. Ingen fukt har trängt igenom och skadat utemöblerna. Jag kan varmt rekommendera att investera presenningen från företaget.Gå in på länken ovan och se vad dem mera har att erbjuda i sitt sortiment.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar